2109591429 6977439347 Καλλιθέα, Αττική
hero image
banner image
 
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ
ΑΦΟΙ ΑΓΩΓΙΑΤΗ | Συστήματα Σκίασης Καλλιθέα Αττική - Τέντες & Πέργκολες

Οι πέργκολες εκτός από την μοναδική αισθητική τους, προφέρουν σκίαση και προφυλάσσουν από τον αέρα και την βροχή τον χώρο σας. 

Η επιχείρησή μας “ΑΦΟΙ ΑΓΩΓΙΑΤΗ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στην Καλλιθέα, σας προσφέρει πέργκολες οι οποίες αντέχουν σε όλες τις καιρικές συνθήκες και είναι κατάλληλα μελετημένες για την καλύτερη προσαρμογή και εκμετάλλευση του αίθριου χώρου σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
  Πτυσσόμενες Πέργκολες  
  Τεντοπέργκολες  
  Πέργκολες αλουμινίου  
  Ειδικές Κατασκευές  
   
 
Κομψές & διαθέσιμες σε μεγάλα μεγέθη
οι πέργκολές μας είναι η απάντηση στην πλήρη προστασία για όλες τις εποχές. Ιδανικές τόσο για ιδιωτική όσο και επαγγελματική χρήση οι πέργκολες που σας προτείνουμε προσφέρουν υψηλή αισθητική και δημιουργούν έναν ιδανικό χώρο απόλυτα στεγανό και σκιασμένο.

Στη πολυετή πορεία μας στα συστήματα σκίασης έχουμε να αναδείξουμε ένα μεγάλο αριθμό έργων στην Καλλιθέα και σε όλη την Αττική. Έργα που ξεχωρίζουν τόσο για την υψηλή τους ποιότητα αλλά και την αδιαπραγμάτευτη αισθητική τους. 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και θα έρθουμε στο χώρο σας για να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα την Καλλιθέα και όλη την Αττική.