2109591429 6977439347 Καλλιθέα, Αττική
hero image
banner image
 
 
 
 
 
 
 
ΤΕΝΤΕΣ
ΑΦΟΙ ΑΓΩΓΙΑΤΗ | Συστήματα Σκίασης Καλλιθέα Αττική - Τέντες & Πέργκολες

Η τέντα πρέπει να αντέχει στο δυνατό αέρα, να αντέχει στο χρόνο και τη χρήση, να κάνει σκιά εκεί που θέλετε, να είναι εύκολη στη χρήση και να έχει απόλυτα σωστή εφαρμογή. 

Η επιχείρησή μας “ΑΦΟΙ ΑΓΩΓΙΑΤΗ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στην Καλλιθέα, διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο, μπορεί να αναλάβει την τοποθέτηση τεντων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Καλλιθέα και σε όλη την Αττική.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
  Τέντες κασετίνα  
  Τέντες με Αντηρίδα  
  Τέντες με Βραχίονες  
  Κάθετες τέντες – ριντό  
  Τέντα κάθετη με ζελατίνα - Ριντό διάφανη  
  Καποτίνες  
  Ειδικές Κατασκευές  
   
 
Ψάχνετε την ιδανική λύση
για την σκίαση του σπιτιού ή τον κήπο σας;

Κάθε κατασκευή γίνεται με μεγάλη προσοχή από εξειδικευμένο συνεργείο που αναλαμβάνει την τοποθέτηση και εγγυάται την τέλεια εφαρμογή και την άριστη λειτουργία.

Τα υλικά που έχουμε στη διάθεσή μας είναι αλουμίνιο προηγμένης τεχνολογίας, υφάσματα και τεντόπανα εισαγωγής και Ελληνικά σε τεράστια ποικιλία και εξαιρετική ποιότητα.

Μην διστάζετε να επικοινωνήστε μαζί μας. Χωρίς καμία δέσμευση το εξειδικευμένο προσωπικό έρχεται στον χώρο σας, για να εξετάσει τις δυνατότητές του, να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει την κατάλληλη λύση σκίασης.
 
 
 
 
 
 
 
 

ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΕΝΤΑΣ

Οι τέντες ταλαιπωρούνται συνεχώς από τα στοιχεία της φύσης και σαν αποτέλεσμα φθείρονται μετά από ένα χρονικό διάστημα. Τότε είναι που χρειάζονται την απαραίτητη φροντίδα. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να αναλάβει την επιδιόρθωση της τέντας σας, άμεσα και κυρίως οικονομικά.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και θα έρθουμε στο χώρο σας για να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα την Καλλιθέα και όλη την Αττική.