2109591429 6977439347 Καλλιθέα, Αττική
hero image
banner image
 
 
 
 
 
 
 
ΑΦΟΙ ΑΓΩΓΙΑΤΗ
Τέντες Καλλιθέα Αττική

Η επιχείρησή μας “ΑΦΟΙ ΑΓΩΓΙΑΤΗ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στην Καλλιθέα, δραστηριοποιείται από το 1974 στις τέντες και στα συστήματα σκίασης, προσφέροντας πάντα σύγχρονες, κομψές, ποιοτικές και οικονομικές λύσεις.

Χάρη στην πολυετή εμπειρία στις τέντες και στα συστήματα σκίασης και διαθέτοντας εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες της οικίας ή του επαγγελματικούς σας χώρου στην Καλλιθέα και σε όλη την Αττική, με αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις υψηλής ποιότητας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα υφασμάτων
όλων των ποιοτήτων και στυλ, για να επιλέξετε αυτά που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων από τις μεγαλύτερες εταιρείες σε τεντόπανα και μηχανισμούς.

Αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες, τα άριστα υλικά και τη συνεχή ενημέρωσή μας γύρω από τις νέες τάσεις στα συστήματα σκίασης, σας προσφέρουμε λύσεις μοναδικής αισθητική, υψηλής αντοχή, και άριστης λειτουργικότητας.

Οι σύγχρονες και καινοτόμες ιδέες, η ποιότητα, οι αυτοματισμοί και το σύγχρονο design στα συστήματα σκίασης καθώς και οι ανταγωνιστικές τιμές μας είναι μερικοί από τους λόγους που μας εμπιστεύονται, μας προτιμούν και μας προτείνουν οι πελάτες μας. 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΙΧΟΙ ΜΑΣ
είναι αφενός η άρτια εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου η δημιουργία
ποιοτικών και κομψών συστημάτων σκίασης.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και θα έρθουμε στο χώρο σας για να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τις τέντες στον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Καλλιθέα και όλη την Αττική.